Arrangeres 8. april på Radisson Blu Caledonien Hotell i Kristiansand

Årets utgave av Bokblink Barn blir presentert av fem bibliotekarer fra Aust-Agder. Ca. 40 bøker blir presentert gjennom dagen.

Aust-Agder bibliotek og kulturformidling vil i år stå for presentasjonen av nyere barnebøker fra 2013 og 2014. Bøkene blir presentert gjennom omtale av innhold, tema, språk og ulike anmeldelser i pressen. Bokblinkene er viktige arenaer for oppdatering av litteraturkunnskapen for alle bibliotekansatte som arbeider med å formidle litteratur.

 

PROGRAM FOR DAGEN:

 

9.30:      Registrering og kaffe

10.00:    Bokpresentasjon

11.00:    Pause

11.15:    Bokpresentasjon

12.00:    Lunsj

13.00:    Bokpresentasjon

13.30:    Forfatterbesøk av Tiril Valeur

14.00:    Pause

15.00:    Avslutning

 

INFORMASJON OM LEKTØRENE:

Olaug Øveland Sætren arbeider som barnebibliotekar ved Grimstad bibliotek, er utdannet lærer og har mange års erfaring som både lærer og skolebibliotekar. Hun er medlem av prosjektgruppen for Barnebokfestivalen i Grimstad, og har i flere år koordinert skolebesøkene under barnebokfestivalen.

Ingelin Skaufjord har arbeidet ved biblioteket i Grimstad og på Fevik i mange år og formidler litteratur når biblioteket arrangerer bokkafeer. Hun reiser også rundt til skolene og har bokpresentasjoner for skoleelever. Hun er med i prosjektgruppen for barnebokfestivalen i Grimstad.

Stina Arstad jobber som bibliotekrådgiver ved Aust-Agder bibliotek og kulturformidling. Hun har formidlet litteratur til barn og unge voksne i Den kulturelle skolesekken i Aust-Agder, og har også presentert bøker for barn og ungdom på Bokblinkarrangementer i flere år.

Mari Senumstad Hauge arbeider som bibliotekrådgiver ved Aust-Agder bibliotek og kulturformidling. Hun har formidlet ungdomslitteratur i Den kulturelle skolesekken i Aust-Agder, og har presentert bøker for barn og ungdom på Bokblinkarrangementer i flere år.  Hun formidler også litteratur mot en voksen målgruppe.

Hege Solli jobber som bibliotekrådgiver ved Aust-Agder bibliotek og kulturformidling. Hun har presentert bøker for barn og ungdom på Bokblinkarrangementer i flere år, og er med i prosjektgruppen for Barnebokfestivalen i Grimstad med ansvar for fagdagen.

 

Bindende påmelding innen 4. april via skjemaet nederst i artikkelen. Kursavgift kr. 500. Spørsmål om arrangementet stiles Torvald Hellum, 411 60 564/380 74 733 eller epost the@vaf.no

 

Bokblink Barn 2014

 

 

 

 

av Hellum, Torvald, publisert 17. mars 2014 | Skriv ut siden