Torsdag 12. april inviterer fylkesbibliotekene i Agder til en fagdag om bibliotekenes rolle i utviklingen av moderne lesekompetanse, sett i et digitalt perspektiv.

Vi anser informasjonskompetanse som en kjernekompetanse for dagens bibliotekarer, og oppfordrer alle bibliotekansatte i kommuner og videregående skoler til å delta på denne kursdagen.

Arrangementet er støttet økonomisk av Nasjonalbiblioteket, noe som medfører at vi kan tilby ansatte i folkebibliotek og vgs-bibliotek i Agder gratis deltagelse.

Dagen vil inneholde faglig påfyll på flere områder. Even Flood og Tove Pemmer Sætre har begge lang fartstid i UH-sektoren og vil sette informasjonskompetanse inn i et bredere perspektiv. Vi får også med oss tre innledere fra UIA, Siv Holt, Hilde T. Daland og Siri Ingvaldsen.

Helsebiblioteket.no er et rent nettbibliotek, kåret av NBF til årets bibliotek i 2011, og vil presentere seg med sine tjenester v/Hege Underdal. 

To ulike lokale bibliotek, Byremo vgs-bibliotek og Arendal bibliotek vil informere om to ulike elevprosjekter/brukeropplæringstiltak ved henholdsvis Ingunn Kleggetveit og Ola Eiksund.

Påmeldingsfrist: 26. mars 2012

 

Kursavgift: Gratis - for bibliotekansatte i folkebibliotek og videregående skoler i Agder, for øvrige er det dagpakkeprisen på 495,- som gjelder.

Kontaktpersoner: 
Torvald Hellum, tlf 38 07 47 33, e-post the@vaf.no
Hege Solli, tlf 37 01 76 88, e-post: hege@aabk.no


Vedlagt finner dere fullstendig program og påmeldingsinformasjon.

av kas, publisert 6. mars 2012 | Skriv ut siden

Siste fra Fylkesbiblioteket

 • Tarjei Leer -Salvesen
  av jto, 02.03.18

  Hva bør være hemmelig?

  Les mer
 • Press Reader
  av jto, 29.11.17

  Ny elektronisk tjeneste gir tilgang til medier i mer enn 120 land

  Les mer