Vest-Agder fylkesbibliotek arrangerer årets eneste bokblink med et eget arrangement med fokus på sakprosa for barn og ungdom torsdag 30. april på Hotell Caledonien.

Vi oppfrordrer alle som ville ha deltatt på dette arrangementet til å delta på tilsvarende arrangement i Grimstad, under Barnebokfestivalen 24. april. Siste mulighet for påmelding dit er 16. april kl. 12.00

Barnebokfestivalen i Grimstad arrangerer sin fagbokblink 24. april i Grimstad. Dette programmet vil noe revidert også bli presentert i Kristiansand uka etter på Hotell Radisson Blu Caledonien torsdag 30. april.

Målgruppe: Alle som ønsker å holde seg oppdatert på litteratur for barn og ungdom i grunnskolen. Vi inviterer bibliotekarer, lærere og skolebibliotekarer.

I år ønsker vi at fagseminaret skal gi kunnskap om nyere faglitteratur for barn og ungdom i grunnskolen. Fire bibliotekarer formidler nye fagbøker for barn og ungdom fra 2013 - 2015 som kan inspirere til lese– og lærelyst.

Om lektørene:

Olaug Øveland Sætren arbeider som barnebibliotekar ved Grimstad bibliotek, er utdannet lærer og har mange års erfaring som både lærer og skolebibliotekar. Hun er medlem av prosjektgruppen for Barnebokfestivalen i Grimstad, og har i flere år koordinert skolebesøkene under barnebokfestivalen.

Stina Arstad jobber som bibliotekrådgiver ved Aust-Agder bibliotek og kulturformidling. Hun har formidlet litteratur til barn og unge voksne i Den kulturelle skolesekken i Aust-Agder, og har også presentert bøker for barn og ungdom på Bokblinkarrangementer i flere år.

Mari Senumstad Hauge arbeider som bibliotekrådgiver ved Aust-Agder bibliotek og kulturformidling. Hun har formidlet ungdomslitteratur i Den kulturelle skolesekken i Aust-Agder, og har presentert bøker for barn og ungdom på Bokblinkarrangementer i flere år. Hun formidler også litteratur mot en voksen målgruppe.

Hege Solli jobber som bibliotekrådgiver ved Aust-Agder bibliotek og kulturformidling. Hun har presentert bøker for barn og ungdom på Bokblinkarrangementer i flere år, og er med i prosjektgruppen for Barnebokfestivalen i Grimstad med ansvar for fagdagen.

Etter lunsj får vi en gjesteforfatter, som p.t. ikke er helt klarert.

 

Program for dagen:

 

09.30:      Kaffe og registrering

10.00:      Bokpresentasjoner

10.50:      Pause

11.10:      Bokpresentasjoner

12.00:      Lunsj

13.00:      Gjesteforfatter

13.30:      Bokpresentasjoner

14.00:      Pause med dagens kake

14.20:      Siste økt

15.00:      Vel hjem

 

Bindende påmelding innen 22. april via skjemaet nederst i artikkelen. Kursavgift er kr. 500. Kontaktperson er Torvald Hellum, epost: the@vaf.no - tlf. 411 60 564.

 

 

av Hellum, Torvald, publisert 24. mars 2015 | Skriv ut siden