15. september 2015 inviterer fylkesbibliotekene alle leseombud og bibliotekansatte til formidlingskurs med Veronica Salinas.

Tirsdag 15. september er det på ny klart for en inspirerende samling for alle som driver med leseombudsarbeid i Vest-Agder. Den norsk-argentinske skuespilleren Veronica Salinas kommer tilbake til oss med et nytt kurs i formidling. Samlingen er også et tiltak for å inspirere og motivere leseombud i dette viktige arbeidet.

Det blir en ny runde med å ta i bruk ulike formidlingsteknikker, stemmebruk og kroppspråk. Som mangeårig skuespiller har Salinas lang erfaring med å ta i bruke mange metoder som kan overføres til arbeidet med å formidle tekst til andre.

Kurset er gratis for alle leseombud. Bibliotekansatte og andre yrkesaktive deltakere vil måtte dekke lunsjen selv. Stedet denne gang er Rosfjord Strandhotell i Lyngdal.

 

Program for dagen:

 

10.00 - 11.30: Formidling ved Salinas

11.30 - 12.30: Lunsj og tid til en liten strandpromenade

12.30 - 15.00: Formidling ved Salinas

 

Kontaktperson er Torvald Hellum, tlf. 411 60 564 epost the@vaf.no

Om ikke denne dagen passer for deg, kjøres samme kurs i Evje dagen etter. Om det passer bedre for deg kan du ta kontakt med Mari Senumstad Hauge på 991 61 278 epost: mari@aabk.no

 

 

av Hellum, Torvald, publisert 2. juni 2015 | Skriv ut siden