Denne våren tilbyr vi to forskjellige forfattere og illustratører til bibliotekene. Det dreier seg om Cecilie Seim og Iben Sandemose. Tureneen er tilpasset førskolebarn.

Aust-Agder bibliotek og kulturformidling administrerer vårens turné, og sammen har vi gleden av å tilby en forfatterturné i uke 16:

Forfatter og billedkunstnes Iben Sandemose  
Med en humørfylt og surrealistisk strek har hun gitt ut en rekke originale billedbøker, bl.a. debutboken Vingemus og kattejammer (1987), Vil du være kjæresten min (1990), Ringeren & Notre Madame (1994) og bokserien om Fiat og farmor. Alvorlige undertoner merkes bak humoren i flere bøker, ikke minst i Englepels fra 1995, en bok med sorgarbeid som tema.

Aktuelle datoer: Onsdag 18., torsdag 19. og fredag 20. april

Krav til teknisk utstyr: Ønskelig med prosjektor for å vise illustrasjonene i bøkene.

 

Cecilie Seim er illustratør og bokforteller. Hun har blant annet tegnet til barnebøkene Den gangen vi fanget en bengel (2005) av Lise Männikkö, Tussetrollet - trollet under trappa (2009) av Janniche Hilleren,Strandløven (2010) av Susanne Agerholm og har skrevet en av novellene ungdomsantologien Det er bare å lukke øya (2006). I 2010 skrev og illustrerte hun en billedbok for voksne, Souads vesker, som kom ut på Solum forlag. Cecilie Seim bor og arbeider i Hølen i Akershus. Hun er datter av forfatteren Lise Männikkö.

Aktuelle datoer: 16., 17., 18., 19. og 20. april 2012.

Krav til teknisk utstyr: Det er ønskelig med prosjektor for å vise illustrasjonene i bøkene.

Varighet: ca. 1/2 time


Målgruppe for begge turneene: Førskolebarn fra 3 år og oppover. Vi oppfordrer bibliotekene til å rette dette tilbudet mot barnehagene, evt. småskolen. Det er mulig med forestillinger både på dagtid og om ettermiddagen. 

Kostnadene: Deles mellom bibliotekene (honorar, reise og oppholdsutgifter). Erfaringsmessig beløper prisen pr. forestilling seg til ca. 5000 kr. pr. bibliotek.

Interesserte bibliotek bes melde seg snarest mulig, senest 1. mars
til Grethe Tvede, AAbk, grethe@aabk.no, tlf. 37 01 76 80.

Vennligst oppgi ønsket dag/tidspunkt!

 

av kas, publisert 3. februar 2012 | Skriv ut siden

Siste fra Fylkesbiblioteket

 • Tarjei Leer -Salvesen
  av jto, 02.03.18

  Hva bør være hemmelig?

  Les mer
 • Press Reader
  av jto, 29.11.17

  Ny elektronisk tjeneste gir tilgang til medier i mer enn 120 land

  Les mer