Er du mellom 15-19 år og ønsker å påvirke og skape ett bedre Agder for barn- og unge? Da bør du delta på Ungdommens fylkesting i Kristiansand 15. og 16. januar. Agder fylkeskommune har sju åpne plasser DU kan søke på.

Ungdommens fylkesting (UFT) og Ungdommens fylkesutvalg (UFU) er organ for ungdomsmedvirkning i Agder fylkeskommune.UFT/UFU gir innspill i saker som angår barn- og unge i Agder og er partipolitisk uavhengig.

Ungdommens fylkesting består av cirka 60 ungdommer fra hele Agder. På Ungdommens fylkesting velges 15 representanter som skal bli Ungdommens fylkesutvalg. Det er det operative organet til UFT gjennom året.

Hvordan bli med?

Meld din interesse for å delta på Ungdommens fylkesting ved å sende en kort e-post med navn, alder, bosted og motivasjon for å delta til politisk.sekreteriat@vaf.no innen 1.desember. Alle får svar etter påmeldingsfristen.

Arrangementet er gratis og reisekostnadene dekkes.

Deltakelse i Ungdommens fylkesting gir godkjent politisk fravær på skolen. Møtene er gratis for deltakerne. Reisekostnader og eventuelle hotellopphold blir dekket.

 

av Torkelsen, Jan H., publisert 8. november 2019 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • HU Utdanning Og Kompetanse 2019
  av jto, 12.11.19

  Forberedelsen til fire år med politisk virksomhet i gang

  Les mer
 • FT-web -22.10.19
  av jto, 16.10.19

  Følg fylkestingets møte 22. oktober direkte på web-TV

  Les mer
 • Valgurne Illustrasjon
  av jto, 23.09.19

  Oversikt over personstemmer ved fylkestingsvalget

  Les mer